Ν.Π.Δ.Δ. ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ https://alonissos.gov.gr Sat, 18 Nov 2017 00:41:51 +0200 Joomla! - Open Source Content Management el-gr Καθιέρωση υπερωριακής απασχόλησης οικ. ετους2016 ενός υπαλλήλου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ-ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ" https://alonissos.gov.gr/index.php/npdd/item/810-kathierosi-yperoriakis-apasxolisis-oik-etous2016-enos-ypallilou-tou-npdd-me-tin-eponymia-organismos-politistikon-athlitikon-koinonikon-draseon-alonnisou https://alonissos.gov.gr/index.php/npdd/item/810-kathierosi-yperoriakis-apasxolisis-oik-etous2016-enos-ypallilou-tou-npdd-me-tin-eponymia-organismos-politistikon-athlitikon-koinonikon-draseon-alonnisou

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                       

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                      

ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ                                                                             Αλόννησος 31/12/2015

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ                                                             Αρ. Πρωτ.: 532

ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ

ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ

AΛΟΝΝΗΣΟΣ-Τ.Κ. 37005                      

ΤΗΛ:24243-50212

ΦΑ:. 24240-65150

e-mail:opakda@alonnisos.gov.gr

 

 

Θέμα: «Καθιέρωση υπερωριακής απασχόλησης ενός υπαλλήλου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία

«ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ-ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ»

 

ΑΠΟΦΑΣΗ

Αρ. Αποφ. 20/2015

Ο Πρόεδρος του

Οργανισμού Πολιτιστικών Αθλητικών Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου

1. Τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 58 του Ν.3852/2010

2. Τις διατάξεις των παρ.2 και 3 του άρθρου 48 του Ν.3584/07

3. Τις διατάξεις του άρθρου 20 του Ν.4354/2015

4. Τον αριθμό των υπηρετούντων υπαλλήλων στο ΝΠΔΔ

5. Τις επείγουσες υπηρεσιακές ανάγκες που δημιουργούνται κατά μήνα για την τήρηση των πρακτικών

των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ-ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ, οι οποίες επιβάλλουν την απασχόληση πρακτικογράφου

πέραν του κανονικού ωραρίου εργασίας.

6. Το γεγονός ότι για τη δαπάνη της υπερωριακής απασχόλησης, υπάρχει εγγεγραμμένη πίστωση για το

σκοπό αυτό στον ΚΑ: 10.6022.01 του προϋπολογισμού του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ-ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ-

ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ, οικονομικού έτους 2016 , η οποία ανέρχεται στο ποσό των εννιακοσίων ευρώ (900,00 €), σε βάρος της οποίας η δαπάνη που προκαλείται, για το έτος 2016.

7. Η ανωτέρω δαπάνη θα αντιμετωπισθεί από τις πιστώσεις των ΚΑ: 10.6022.01 του Προϋπολογισμού

του ΟΠΑΚΔΑ, οικονομικού έτους 2016.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Καθιερώνουμε και εγκρίνουμε την υπερωριακή απασχόληση, πέραν του κανονικού ωραρίου, κατά τις απογευματινές ώρες των εργάσιμων ημερών και μέχρι την 22η ώρα για το έτος 2016 και μέχρι είκοσι (20) ώρες μηνιαίως, για την υπάλληλο ΙΔΑΧ Ντινιακού Σμαραγδή του Παναγιώτη, κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού , με την προβλεπόμενη από το Νόμο αποζημίωση, για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ-ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ» που τηρεί τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου πέραν του υποχρεωτικού ωραρίου εργασίας της.

Η παραπάνω υπερωριακή εργασία δεν θα υπερβαίνει τα όρια που καθορίζονται με τον Ν.4354/2015.

Η κατανομή των ωρών απασχόλησης θα γίνεται κάθε μήνα με βεβαίωση του Προέδρου ανάλογα με τις ανάγκες τις υπηρεσίας.

Η απόφαση αυτή ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως κατά την παρ.Α.1 του άρθρου 20 του Ν.4354/15

                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                              ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

]]>
s.ntiniakou@0578.syzefxis.gov.gr (ΝΤΙΝΙΑΚΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΗ) Ν.Π.Δ.Δ. ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ Fri, 12 Feb 2016 08:39:57 +0200
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ https://alonissos.gov.gr/index.php/npdd/o-p-a-k-d-a/paidikos-stathmos-alonnisou https://alonissos.gov.gr/index.php/npdd/o-p-a-k-d-a/paidikos-stathmos-alonnisou

Ο Παιδικός σταθμός Αλοννήσου έχοντας ως έτος έναρξης της λειτουργίας του το έτος 2000 συνεχίζει με αυξημένες ικανότητες και δυνατότητες της δράσης του μέχρι και σήμερα.

 

Ο Παιδικός Σταθμός Αλοννήσου λειτουργεί καθημερινά από τις 8.00π.μ έως τις 16.00μ.μ. εκτός Σαββάτου και Κυριακής φιλοξενώντας 30 παιδιά ,ο αριθμός των οποίων αυξομειώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις των κατοίκων της περιοχής.

 

Στον Παιδικό Σταθμό Αλοννήσου λειτουργούν δύο τμήματα των 15 νηπίων, ηλικίας 2,5 έως 3,5 ετών το πρώτο και 3,5 έως 4,5 ετών το δεύτερο και απασχολούνται 6 άτομα των εξής ειδικοτήτων: μία Διευθύντρια-Νηπιαγωγός ,μια Βοηθός Νηπιαγωγού ,μια Τραπεζοκόμος, μια Υπάλληλος Καθαριότητας και δύο Νηπιαγωγοί με πεντάμηνη απασχόληση.

 

Τα νήπια απασχολούνται με δραστηριότητες από το επίσημο αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για την προσχολική αγωγή, προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες της κάθε ηλικίας και στις ικανότητες και ανάγκες των παιδιών.

 

Ενδεικτικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται καθημερινά είναι: ψυχοκινητικές (έννοιες χώρου-χρόνου ,παιχνίδια με στεφάνια , κορδέλες κορύνες κ.αλ.), κουκλοθέατρο , παραμύθι, δραματοποιήσεις ,μουσικά παιχνίδια, ομαδικά και ατομικά παιχνίδια, τραγούδι ,ζωγραφική, πλαστική, εικαστικά, προγραφικές ασκήσεις και συμβολικά παιχνίδια.

 

Το ημερήσιο πρόγραμμα είναι ευέλικτο και προσαρμόζεται στις καιρικές συνθήκες και στα εκάστοτε συμβάντα, τηρεί όμως ορισμένα χρονικά σημεία όπως η προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών ,ώρες φαγητού, διαλείμματος ,ανάπαυσης.

 

Το ημερήσιο πρόγραμμα είναι ευέλικτο και προσαρμόζεται στις καιρικές συνθήκες και στα εκάστοτε συμβάντα ,τηρεί όμως ορισμένα χρονικά σημεία όπως η προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών ,ώρες φαγητού ,διαλείμματος ,ανάπαυσης.

 

Κατά τη διάρκεια του έτους διοργανώνονται εορταστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά όπως η εορτή των Χριστουγέννων ,αποκριάτικο πάρτυ και καλοκαιρινή εκδήλωση. Δεν πραγματοποιούνται εορτές κατά την 28η Οκτωβρίου και την 25η Μαρτίου γιατί τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας δεν είναι νοητικά έτοιμα και ψυχοσυναισθηματικά ώριμα να καταλάβουν έννοιες όπως ο πόλεμος, οι βομβαρδισμοί κ.λ.π. Σ’αυτές τις εθνικές εορτές γίνονται σχετικές δραστηριότητες στα πλαίσια του αναλυτικού προγράμματος. Ακόμη πραγματοποιούνται γιορτές-δραστηριότητες με αφορμή γενέθλια και ονομαστικές εορτές παιδιών.

]]>
Ν.Π.Δ.Δ. ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ Tue, 29 Jan 2013 11:33:14 +0200